Referenties

AANGEHUURD - Hoge Rijndijk 211 te Zoeterwoude
Een onderneming in de maritieme sector heeft ca. 345 m² showroom/bedrijfsruimte gehuurd aan de Hoge Rijndijk 211 te Zoeterouwde. Namens de huurder heeft Goedhart Bedrijfsmakekaars & Taxateurs deze transactie tot stand gebracht.


AANGEKOCHT - Onderneminsweg 32 te Alphen aan den Rijn
Water and Pumps heeft ca. 300 m² kantoorruimte aangekocht aan de Ondernemingsweg 32 te Alphen aan den Rijn. Namens de koper heeft Goedhart Bedrijfsmakelaars & Taxateurs deze transactie tot stand gebracht.


VERHUURD - Produktieweg 16B te Zoeterwoude
Namens een particuliere belegger is het bedrijfspand aan de Produktieweg 16B te Zoeterwoude verhuurd. Het gaat hier om een bedrijfshal van ca. 158 m². Goedhart Bedrijfsmakelaars & Taxateurs heeft de transactie namens de verhuurder tot stand gebracht.


VERHUURD - Veenderveld 43C te Roelofarendsveen
Namens een particuliere belegger is het bedrijfspand aan de Veenderveld 43C te Roelofarendsveen verhuurd. Goedhart Bedrijfsmakelaars & Taxateurs heeft de transactie namens de verhuurder tot stand gebracht.


VERHUURD - Weversbaan 7 te Leiderdorp
Namens een particuliere belegger is het bedrijfspand aan de Weversbaan 7 te Leiderdorp verhuurd. Het gaat hier om ca. 150 m² kantoorruimte en ca. 900 m² bedrijfsruimte. Goedhart Bedrijfsmakelaars & Taxateurs heeft de transactie namens de verhuurder tot stand gebracht.


VERHUURD - Tjalk 17F - Bodegraven
Namens een particuliere belegger is het bedrijfspand aan de Tjalk 17F te Bodegraven verhuurd. Het gaat hier om ca. 79 m² begane grond en ca. 79 m² eerste verdieping. Goedhart Bedrijfsmakelaars & Taxateurs heeft de transactie namens de verhuurder tot stand gebracht.


VERHUURD - Produktieweg 12 - Zoeterwoude
Namens een particuliere belegger is het bedrijfspand aan de Produktieweg 12 te Zoeterwoude verhuurd. Het gaat hier om een bedrijfspand met ca. 150 m² kantoorruimte en ca. 873 m² bedrijfsruimte. Goedhart Bedrijfsmakelaars & Taxateurs heeft de transactie namens de verhuurder tot stand gebracht.


VERHUURD - Houtweg 60 te Ter Aar
Namens een particuliere belegger is het bedrijfspand aan de Houtweg 60 te Ter Aar verhuurd. Het gaat hier om een bedrijfspand met 90 m² begane grond en 90 m² eerste verdieping. Goedhart Bedrijfsmakelaars & Taxateurs heeft de transactie namens de verhuurder tot stand gebracht.


AANGEKOCHT - H.K. Onnesweg 24 te Alphen aan den Rijn
JM Garagedeuren heeft ca. 804 m² bedrijfsruimte, ca. 82 m² entresol en ca. 96 m² kantoorruimte aangekocht aan de H.K. Onnesweg 24 te Alphen aan den Rijn. Namens koper heeft Goedhart Bedrijfsmakelaars & Taxateurs deze transactie tot stand gebracht.


VERHUURD - Hoge Rijndijk 247 te Zoeterwoude
Namens Edsig Onroerend Goed B.V. is de 1e verdieping van he bedrijfspand aan de Hoge Rijndijk 247 te Zoeterwoude verhuurd. Het gaat hier om een verdieping van 179 m². Goedhart Bedrijfsmakelaars & Taxateurs heeft de transactie namens de verhuurder tot stand gebracht.

Er zijn op deze unieke locatie (nabij de Rijneke Boulevard) nog enkele units beschikbaar!


VERHUURD - Kerkweg 61 Unit IV te Ter Aar
Namens Avanti Onroerend Goed Maatschappij is een gedeelte van het bedrijfspand aan de Kerkweg 61 te Ter Aar verhuurd. Het gaat hier om ca. 62 m² bedrijfsruimte. Er zijn nog enkele units beschikbaar op deze locatie! Goedhart Bedrijfsmakelaars & Taxateurs heeft de transactie namens de verhuurder tot stand gebracht.


VERHUURD - Rontgenweg 14H te Alphen aan den Rijn
Namens een particuliere belegger is het bedrijfspand aan de Rontgenweg 14H te Alphen aan den Rijn verhuurd. Het gaat hier om 52 m² bedrijfsruimte en 52 m² kantoorruimte. Goedhart Bedrijfsmakelaars & Taxateurs heeft de transactie namens de verhuurder tot stand gebracht.


VERHUURD   - Koperweg 11B te Alphen aan den Rijn
Namens een particuliere belegger is het bedrijfspand aan de Koperweg 11B te Alphen aan den Rijn verhuurder. Het gaat hier om ca. 230 m² bedrijfsruimte gelegen op de begane grond en ca. 133 m² kantoorruimte gelegen op de 1e verdieping. Goedhart Bedrijfsmakelaars & Taxateurs heeft de transactie namens de verhuurder tot stand gebracht.


VERKOCHT - Albert Einsteinweg 25A te Alphen aan den Rijn
Namens een particuliere belegger is het bedrijfspand aan de Albert Einsteinweg 25A te Alphen aan den Rijn verkocht. Het gaat hier om ca. 690 m² bedrijfsruimte gelegen op de begane grond en ca. 600 m² kantoorruimte gelegen op de 1e verdieping. Goedhart Bedrijfsmakelaars & Taxateurs heeft de transactie namens de verkoper tot stand gebracht.


VERKOCHT  - Turfmarkt 7 & 8 te Katwijk
Namens een particuliere belegger is het bedrijfspand met woning aan de Turfmarkt 7 & 8 te Katwijk verkocht. Het gaat hier om ruime woning met bedrijfsruimte van ca 170 m². Het geheel is ook te gebruiken als horeca en is gelegen in het centrum van Katwijk. Goedhart Bedrijfsmakelaars & Taxateurs heeft de transactie namens de verkoper tot stand gebracht.


VERHUURD  - Stobbeweg 9D te Ter Aar
Namens een particuliere belegger is het bedrijfspand aan de Stobbeweg 9D te Ter Aar verhuurd. Het gaat hier om ca. 75 m² bedrijfsruimte, gelegen op het industrieterrein "Bovenland". Goedhart Bedrijfsmakelaars & Taxateurs heeft de transactie namens de verhuurder tot stand gebracht.


VERHUURD  - Produktieweg 14 te Zoeterwoude
Namens een particuliere belegger is het bedrijfspand aan de Produktieweg 14 te Zoeterwoude verhuurd. Het gaat hier om ca. 867 m² bedrijfsruimte met ca. 222 m² kantoorruimte, gelegen op het industrieterrein "De Grote Polder". Goedhart Bedrijfsmakelaars & Taxateurs heeft de transactie namens de verhuurder tot stand gebracht.


VERHUURD  - Houtweg 46 te Ter Aar
Namens een particuliere belegger is het bedrijfspand aan de Houtweg 46 te Ter Aar verhuurd. Het gaat hier om ca. 78 m² bedrijfsruimte met ca. 78 m² kantoorruimte. Goedhart Bedrijfsmakelaars & Taxateurs heeft de transactie namens de verhuurder tot stand gebracht.


VERHUURD  - Hooftstraat 128 te Alphen aan den Rijn
Namens een particuliere belegger is het winkelpand aan de Hooftstraat 128 te Alphen aan den Rijn verhuurd. Het gaat hier om ca. 125 m² winkelruimte gelegen op een uitstekende locatie in Alphen aan den Rijn. Goedhart Bedrijfsmakelaars & Taxateurs heeft de transactie namens de verhuurder tot stand gebracht.


VERHUURD  - De Lasso-Zuid 5D
Namens een particuliere belegger is het bedrijfpspand aan de Lasso-Zuid 5D te Roelofarendsveen verhuurd. Het gaat hier om ca. 100 m² begane grond met ca. 100 m² 1e verdieping. Goedhart Bedrijfsmakelaars & Taxateurs heeft de transactie namens de verhuurder tot stand gebracht.


VERHUURD  - Van Boetzelaerstraat 51 te Alphen aan den Rijn
Namens een particuliere belegger is het winkelpand aan de Van Boetzelaerstraat 51 te Alphen aan den Rijn verhuurd. Het gaat hier om ca. 60 m² winkelruimte gelegen op een absolute A1 locatie in Alphen aan den Rijn. Goedhart Bedrijfsmakelaars & Taxateurs heeft de transactie namens de verhuurder tot stand gebracht.


VERHUURD  - Ouvertureweg 9-13 te Alphen aan den Rijn
Namens een particuliere belegger is het winkel/horeca pand aan de Ouvertureweg 9-13 te Alphen aan den Rijn verhuurd. Het gaat hier om een ruime horecaruimte gelegen op de begane grond. Goedhart Bedrijfsmakelaars & Taxateurs heeft de transactie namens de verhuurder tot stand gebracht.


VERHUURD  - Tankval 3 te Alphen aan den Rijn
Namens een particuliere belegger is de 1e verdieping van het kantoorpand aan de Tankval 3 te Alphen aan den Rijn verhuurd. Het gaat hier om ca. 140 m² kantoorruimte gelegen op de 1e verdieping. Goedhart Bedrijfsmakelaars & Taxateurs heeft de transactie namens de verhuurder tot stand gebracht.


VERHUURD  - Rooseveltstraat 2L te Leiden
Namens een particuliere belegger is het bedrijfspand aan de Rooseveltstraat 2L te Leiden verhuurd. Het gaat hier om ca. 90 m² bedrijfsruimte gelegen op de begane grond. Goedhart Bedrijfsmakelaars & Taxateurs heeft de transactie namens de verhuurder tot stand gebracht.


VERHUURD  - Produktieweg 16B te Zoeterwoude
Namens een particuliere belegger is het bedrijfspand aan de Produktieweg 16B te Zoeterwoude verhuurd. Het gaat hier om ca. 158 m² bedrijfsruimte. Goedhart Bedrijfsmakelaars & Taxateurs heeft de transactie namens de verhuurder tot stand gebracht.


VERHUURD  - Pieter Floriszstraat 1A te Alphen aan den Rijn
Namens een particuliere belegger is een gedeelte van het bedrijfspand aan de Pieter Floriszstraat 1A te Alphen aan den Rijn verhuurd. Het gaat hier om ca. 134 m² 1e verdieping. Goedhart Bedrijfsmakelaars & Taxateurs heeft de transactie namens de verhuurder tot stand gebracht. Van het object is nu nog ca. 450 m² bedrijfsruimte gelegen op de begane grond voor de verhuur beschikbaar.


VERHUURD  - Curieweg 8E te Alphen aan den Rijn
Namens een particuliere belegger is het bedrijfspand aan de Curieweg 8E te Alphen aan den Rijn verhuurd. Het gaat hier om ca. 300 m² begane grond (bedrijfsruimte), ca. 96 m² tussenverdieping en ca. 330 m² 1e verdieping (kantoorruimte) en is verhuurd aan IQ Leads B.V. Goedhart Bedrijfsmakelaars & Taxateurs heeft de transactie namens de verhuurder tot stand gebracht.


VERHUURD  - Westkanaalweg 95A (gedeeltelijk) te Ter Aar
Namens een particuliere belegger is een gedeelte van het bedrijfsperceel gelegen aan de Westkanaalweg 95A te Ter Aar verhuurd. Het gaat hier om ca. 824 m² buitenterrein met ca. 75 m² turn key kantoorruimte en is verhuurd aan de ZH Cars and Shipping. Goedhart Bedrijfsmakelaars & Taxateurs heeft de transactie namens de verhuurder tot stand gebracht.


VERHUURD - Stationsstraat 1 te Roelofarendsveen
Namens Flynth Groep B.V. is een gedeelte van het kantoorpand gelegen aan de Stationsstraat 1 te Roelofarendsveen verhuurd. Het gaat hier om ca. 50 m² turn key kantoorruimte en is verhuurd aan de Stichting Droomdag. Goedhart Bedrijfsmakelaars & Taxateurs heeft de transactie namens de verhuurder tot stand gebracht.


VERHUURD - Goudsmid 47 te Ter Aar
Namens een particuliere belegger is het bedrijfspand aan de Goudsmid 47 te Ter Aar verhuurd. Het bedrijfspand is verhuurd aan ShipSpot. Goedhart Bedrijfsmakelaars & Taxateurs heeft de transactie namens de verhuurder tot stand gebracht.


VERHUURD - Anthony van Leeuwenhoekweg 19C te Alphen aan den Rijn
Namens een particuliere belegger is ca. 120 m² kantoorruimte aan de Anthony van Leeuwenhoekweg 19C te Alphen aan den Rijn verhuurd. Het kantoorruimte is verhuurd aan een automatiseringsbedrijf. Goedhart Bedrijfsmakelaars & Taxateurs heeft de transactie namens de verhuurder tot stand gebracht.


VERHUURD - Hoogewaard 195A te Koudekerk aan den Rijn
Namens een particuliere belegger is ca. 770 m² bedrijfsruimte aan de Hoogewaard 195A te Koudekerk aan den Rijn verhuurd. De bedrijfsruimte is verhuurd aan Spanbeton B.V. Goedhart Bedrijfsmakelaars & Taxateurs heeft de transactie namens de verhuurder begeleid.


VERHUURD  Hoogewaard 195A (gedeeltelijk) te Koudekerk aan den Rijn
Namens een particuliere belegger is ca. 300 m² bedrijfsrruimte aan de Hoogewaard 195A te Koudekerk aan den Rijn (gedeeltelijk) verhuurd. De bedrijfsruimte is aan een onderhoudsbedrijf verhuurd. Goedhart Bedrijfsmakelaars & Taxateurs heeft de transactie namens de verhuurder begeleid.


VERKOCHT - Hofdijklaan 3 te Oud Ade
Namens de gemeente Kaag en Braassem is het voormalig zoutopslag terrein (ca. 121 m² kantoorruimte en ca. 198 m² bedrijfsruimte op een perceel van 8.890 m²) aan de Hofdijklaan 3 te Oud Ade verkocht. Goedhart Bedrijfsmakelaars & Taxateurs heeft de transactie namens de gemeente Kaag en Braassem begeleid.


VERHUURD - Lange Mare 102 te Leiden
Namens een particuliere belegger is de winkelruimte van ca. 50 m² aan de Lange Mare 102 te Leiden verhuurd. Binnen een kort tijdsbestek is voor de winkelruimte, welke is gelegen in het centrum van Leiden, een nieuwe huurder gevonden. De winkelruimte is verhuurd aan een kapsalon. Goedhart Bedrijfsmakelaars & Taxateurs heeft de verhuur namens de verhuurder tot stand gebracht.


Huurverlenging - Rijndijk 8 te Hazerswoude Rijndijk
Namens verhuurder heeft Goedhart Bedrijfsmakelaars & Taxateurs een huurverleninging tot stand gebracht voor ca. 1.290 m² winkelruimte van het pand aan de Rijndijk 8 te Hazerswoude Rijndijk met zittend huurder Beter Bed. Rijndijk 8 maakt deel uit van de "Rijneke Meubelboulevard".


VERHUURD - Anthony van Leeuwenhoekweg 19A te Alphen aan den Rijn
Namens een particuliere belegger is het bedrijfspand bestaande uit ca. 177 m² bedrijfsruimte en ca. 150 m² kantoorruimte aan de Anthony van Leeuwenhoekweg 19A te Alphen aan den Rijn verhuurd. Goedhart Bedrijfsmakelaars & Taxateurs heeft de verhuur namens de verhuurder tot stand gebracht.


VERHUURD - Waaier 3A te Leimuiden
Namens een particuliere belegger is het bedrijfpand bestaande uit ca. 110 m² bedrijfsruimte en ca. 180 m² kantoorruimte aan de Waaier 3A te Leimuiden verhuurd. Goedhart Bedrijfsmakelaars & Taxateurs heeft de transactie namens de verhuurder tot stand gebracht.


VERHUURD - Kalkovenweg 15 te Alphen aan den RijnNamens een particuliere belegger is het bedrijfspand bestaande uit ca. 1.047 m² bedrijfsruimte en ca. 343 m² kantoorruimte aan de Kalkovenweg 15 te Alphen aan den Rijn verhuurd. Goedhart Bedrijfsmakelaars & Taxateurs heeft de verhuur namens de verhuurder tot stand gebracht.


Huurverlenging - Axselsestraat 212-214 te Terneuzen
Namens verhuurder heeft Goedhart Bedrijfsmakelaars & Taxateurs een huurverleninging tot stand gebracht voor ca. 588 m² kantoorruimte van het pand aan de Axselsestraat 212-214 te Terneuzen met zittend huurder Accon AVM Groep.


VERHUURD - Albert Einsteinweg 23B te Alphen aan den Rijn
Namens een particuliere belegger is het bedrijfspand bestaande uit ca. 350 m² bedrijfsruimte en ca. 175 m² kantoorruimte aan de Albert Einsteinweg 23B te Alphen aan den Rijn. Goedhart Bedrijfsmakelaars & Taxateurs heeft de transactie namens de verhuurder tot stand gebracht.